Stuur ons uw recensie!

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen goed met botuline toxine worden behandeld.

Botuline toxine is veilig. Jaarlijks worden er gemiddeld 4 miljoen behandelingen verricht en tot nu zijn er geen nadelige bijwerkingen op lange termijn geregistreerd. Daarnaast werkt Acura uitsluitend met deskundige professionals en goedgekeurde merken, zoals Azzalure® (Dysport®).

Rimpels die zijn ontstaan door een slapper wordende huid of door frequente blootstelling aan de zon, kunnen beter worden behandeld met fillers of een laser.

  Voornaam, Achternaam* (Achternaam wordt niet gepubliceerd)

  Mail* (wordt niet gepubliceerd)

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Uw recensie

   

   

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Besprechungsraum

  Ervaringen

  Ik heb een ooglidcorrectie laten doen en ik ben zeer tevreden. De behandeling en de verzorging zijn perfect. Zou het zo weer doen!

  Carien van Pol

  De arts heeft mij goed geadviseerd voor een filler. Mijn neus-lipplooi was diep en is super goed gefilld met Restylane. Dank voor het resultaat.

  Lorena

  Samen met een vriendin fillers genomen in de lip en een klein rimpeltje. Erg tevreden, geen problemen. Ik kom over 2 jaar terug!

  Anoniem

  Ik heb een jaar geleden een boven ooglid korrektie laten doen, en ik ben héél blij. Het resultaat is heel mooi, de nazorg was écht goed; Iris en Kitty kon men altijd bellen als er vragen waren. Ik kan Acura altijd aanbevelen, ze zijn fantastisch.

  Deborah

  Ik liet een foto zien van de neus die ik graag wilde: een klein schattig neusje met een wipje erin. Na een paar dagen zag ik al de neus die ik wenste!

  Jada

  Het personeel is leuk en erg aardig, petje af. Ze bellen je na de operatie en je mag zelf ook altijd bellen. Echt goede service.

  Gino D. Angelo

  Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Ik was erg bang voor de narcose en de operatie, maar werd goed op mijn gemak gesteld door de verpleegkundigen.

  Anoniem

  Er is echt niets waar ik ontevreden over ben, de behandelingen zijn allemaal zeer professioneel en mooi gedaan. Drs. Duijsters, bedankt voor alles!

  Anoniem

  Het resultaat van mijn ooglidcorrectie is fantastisch, ben er heel blij mee. Vanaf de intake tot en met de nacontrole. SUPER!

  Ellen Perree

  Zeer tevreden over mijn behandeling! Het personeel is erg vriendelijk en stelt je gerust tijdens de operatie. Ook de nazorg was top. Zeker een aanrader!

  Anoniem

  ONZE BIJDRAGE AAN UW SCHOONHEID

  op maat en natuurlijk

  acuramedischcentrum behandelingen Laserontharing

  LASERONTHARING

  Acura Medisch Centrum Weert

  OOGLIDCORRECTIE

  Acura Medisch Centrum Weert

  BORSTVERGROTING

  Acura Medisch Centrum Weert

  LIPOSCULPTUUR

  acuramedischcentrum behandelingen facelift

  Injectables

  Menu