Stuur ons uw recensie!

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen goed met botuline toxine worden behandeld.

Botuline toxine is veilig. Jaarlijks worden er gemiddeld 4 miljoen behandelingen verricht en tot nu zijn er geen nadelige bijwerkingen op lange termijn geregistreerd. Daarnaast werkt Acura uitsluitend met deskundige professionals en goedgekeurde merken, zoals Azzalure® (Dysport®).

Rimpels die zijn ontstaan door een slapper wordende huid of door frequente blootstelling aan de zon, kunnen beter worden behandeld met fillers of een laser.

  Voornaam, Achternaam* (Achternaam wordt niet gepubliceerd)

  Mail* (wordt niet gepubliceerd)

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Uw recensie

   

   

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Besprechungsraum

  Ervaringen

  Ik ben Acura dankbaar en ik raad deze kliniek zeker aan! Niet alleen om het resultaat, maar ook door de uitgebreide voorlichting en nazorg.

  Patricia Verhulst

  Erg fijn dat ik de correctie in termijnen mag betalen, waardoor dit mooie resultaat voor mij ook haalbaar is en blijft. Twijfels? Niet doen!

  Linda

  Heb een boven- en onderooglidcorrectie laten doen door drs. Duijsters. Acura is kleinschalig en heel persoonlijk. Tijdens de operatie vertellen ze precies wat ze gaan doen.

  Anoniem

  Ik liet een foto zien van de neus die ik graag wilde: een klein schattig neusje met een wipje erin. Na een paar dagen zag ik al de neus die ik wenste!

  Jada

  Ik hoop dat door mijn ervaringen andere vrouwen aangemoedigd worden om het ouder worden niet als een reden te zien om niet met volle teugen van het leven te genieten!

  Anoniem

  Na een prothesewissel ben ik van 400cc naar 700cc gegaan. Door de arts en de verpleging voelde ik mij weer erg op mijn gemak.

  Liefs, Utrecht

  De arts heeft mij goed geadviseerd voor een filler. Mijn neus-lipplooi was diep en is super goed gefilld met Restylane. Dank voor het resultaat.

  Lorena

  Er is echt niets waar ik ontevreden over ben, de behandelingen zijn allemaal zeer professioneel en mooi gedaan. Drs. Duijsters, bedankt voor alles!

  Anoniem

  Zeer tevreden over mijn behandeling! Het personeel is erg vriendelijk en stelt je gerust tijdens de operatie. Ook de nazorg was top. Zeker een aanrader!

  Anoniem

  Terwijl er een wachtlijst was van enkele maanden, kon ik toch binnen een paar weken terecht, omdat er iemand was uitgevallen. Fijne service.

  Anoniem

  ONZE BIJDRAGE AAN UW SCHOONHEID

  op maat en natuurlijk

  acuramedischcentrum behandelingen Laserontharing

  LASERONTHARING

  Acura Medisch Centrum Weert

  OOGLIDCORRECTIE

  Acura Medisch Centrum Weert

  BORSTVERGROTING

  Acura Medisch Centrum Weert

  LIPOSCULPTUUR

  acuramedischcentrum behandelingen facelift

  Injectables

  Menu