Mesotherapie bij Haaruitval

Er bestaan verschillende effectieve behandelingen tegen haarverlies. Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een zogenaamde mesogun. Met behulp van dit apparaat worden diverse natuurlijke bouwstoffen, anti-oxidanten en haarstimulanten in de hoofdhuid ingebracht met behulp van micro-injecties. Deze stoffen worden 1 millimeter diep in de hoofdhuid ingebracht. Deze behandeling kan een alternatief zijn voor een haartransplantatie, maar ook goed in combinatie met deze ingreep worden gecombineerd.

Een groot aantal bekende Nederlanders kiest voor de kwaliteit van Acura Medisch Centrum. Denk hierbij aan topatleet Yuri van Gelder, de directeur van de Nederlandse Haarstichting, de beste imitator van Nederland Menzo Kortland en diverse bekende acteurs. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie en baardtransplantatie.

De oorzaken van haaruitval

Een mesotherapie behandeling bij haarkliniek Acura Medisch Centrum heeft niet bij alle vormen van haaruitval effect. Voordat de behandeling plaatsvindt, is het daarom belangrijk om eerst te bepalen, waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. De mesotherapie tegen haaruitval behandeling is vooral effectief bij erfelijke haaruitval. Bij diverse haarziekten worden er meestal andere behandelingen aangeraden.

In ongeveer 95 procent van de gevallen dat mensen last hebben van haaruitval, is er sprake van erfelijke haaruitval. Dit kan door diverse specialisten worden vastgesteld. Vaak kan aan het patroon van haaruitval ook worden gezien of er sprake is van erfelijke haaruitval. Heeft u als man last van de vorming van inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn? Dan is de kans groot dat u last heeft van erfelijke haaruitval. Heeft u als vrouw last van een licht terugtrekkende haarlijn of diffuse haaruitval? Dat wilt zeggen dat het haar bovenop het hoofd dunner wordt? Dan is de kans ook groot op erfelijke haaruitval. Lees ook alles over mesotherapie vergoeding.

Bij erfelijke haaruitval verzwakt het haar door toedoen van het hormoon DHT. Het haar krijgt de benodigde bouwstoffen niet meer goed binnen en wordt hierdoor steeds dunner. Uiteindelijk kan dit volledige kaalheid tot gevolg hebben.

Mesotherapie haar?

Mesotherapie bij haaruitval

Maak vandaag nog een afspraak vooreen gratis en vrijblijvend consult.

INFORMATIE

IN HET KORT

Verdoving

Plaatselijke verdoving en sedativa

Kosten

Afhankelijk van de complexiteit van de procedure

Duur

Afhankelijk van de complexiteit
4-6 h

Ik ben Drs. P. Duijsters, cosmetisch arts.

“KAN IK IETS VOOR U BETEKENEN?”

  Naam*

  E-MAIL*

  Telefoonnummer*

  BERICHT*

   

   

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  ONZE BIJDRAGE AAN UW SCHOONHEID

  op maat en natuurlijk

  Nederlandse_Haarstichting_01
  acuramedischcentrum behandelingen Laserontharing

  LASERONTHARING

  Acura Medisch Centrum Weert

  OOGLIDCORRECTIE

  Acura Medisch Centrum Weert

  BORSTVERGROTING

  Acura Medisch Centrum Weert

  LIPOSCULPTUUR

  acuramedischcentrum behandelingen facelift

  Injectables

  Menu