Lipofilling reviews

Zoekt u naar lipofilling reviews? Lipofilling is zowel een reconstructieve als cosmetische techniek die steeds vaker wordt gebruikt. Het betreft een relatief veilige behandeltechniek. Moderne behandeltechnieken en hoogwaardige technologische apparatuur zorgen er zelfs voor dat lipofilling tot de veiligste cosmetische behandelingen behoort. Toepassingsgebieden zijn divers en veel mensen hebben baat bij lipofilling. Door vooraf lipofilling reviews te lezen en onderzoek te verrichten naar de behandelmogelijkheden weet u wat u mag verwachten.

Lipofilling reviews.

Lipofilling reviews.

Lees lipofilling reviews

Als u een lipofilling behandeling overweegt, is een goede voorbereiding van invloed op het resultaat. Lipofilling, ook wel bekend als vetinjecties, bestaan uit het overbrengen van overtollig vet op bepaalde lichaamslocatie naar gebieden die te weinig volume hebben, zoals uw gezicht, borsten, billen of handen. De veilige ingreep zorgt voor subtiele, natuurlijke resultaten die langdurig meegaan. Jaarlijks ondergaan honderdduizenden mensen een succesvolle lipofilling en zijn tevreden met de resultaten. Wanneer is lipofilling een interessante oplossing?

 • Bij ingevallen delen van uw gezicht.
 • Wanneer u een langdurig effect wenst en tijdelijke fillers niet als behandeloptie beschouwt.
 • Bij het verbeteren van uw lichaamscontouren, het verbergen van littekens en het verjongen van uw handen of gezicht.
 • Bij een borstreconstructie en/of om een gebrek in de contouren op te vullen en duidelijke tekenen van siliconen implantaten te verbergen.
 • Als vergroting van de billen of borsten.

Toepassingsgebieden lipofilling

Het doel van lipofilling is om gebrek aan volume te vergroten of op te vullen. Veel behandelde gebieden zijn de handen, het gezicht, de billen en de borsten. Om lipofilling goed uit te kunnen voeren, is het hebben van overtollig vet noodzakelijk. Het is daarnaast belangrijk om geen problemen te hebben met de doorbloeding en/of te lijden aan chronische aandoeningen. Toepassingsgebieden voor lipofilling zijn:

Lipofilling gezicht

Het behandelen van gezichtsplooien, zoals lachrimpels om de mond en kraaienpootjes is mogelijk met lipofilling. Met gebruik van het vet van uw buik of andere gebieden worden de gezichtsplooien geïnjecteerd en gevuld. De behandeling is ook geschikt voor het verbergen van acnelittekens en het opvullen van uw lippen en wangen. De specialist gebruikt het geoogste vet ook om de lijntjes tussen de neus en mond te minimaliseren of rimpels op het voorhoofd te verbeteren.

Borstvergroting met lipofilling

Als u een bescheiden borstvergroting wilt en/of een borstreconstructie wilt laten toepassen, is lipofilling een geschikte techniek. Vrouwen die een significante vergroting van de borstomvang willen, hebben meer baat bij borstimplantaten. Eventueel vindt een combinatie van implantaten en lipofilling plaats. U bespreekt de mogelijkheden die bij u passen met een cosmetisch arts. Wanneer u als gevolg van borstkanker uw borsten wilt laten reconstrueren, is lipofilling een mogelijkheid. Het volumeverlies wordt opgevuld en een totale borstreconstructies is mogelijk, al zijn hier meestal twee tot vier opeenvolgende lipofilling behandelen nodig.

Handverjonging

Lipofilling in uw handen is effectief voor het toevoegen van volume, het bedekken van zichtbare bloedvaten en pezen en het verbeteren van de kwaliteit van uw handhuid.

Als u in goede gezondheid verkeert en een realistische verwachting heeft, bent u hoogstwaarschijnlijk een geschikte kandidaat voor lipofilling.

Opties bij lipofilling

Het is mooi dat uw eigen vet gebruikt wordt bij het verbeteren van de lichaamscontouren, het verjongen van uw uitstraling of het verbergen van littekens. De kans op allergische reacties is klein en uw lichaam stoot het eigen vet niet af. Veel voorkomende plaatsen voor het oogsten van voldoende vet zijn de buik, de heupen en dijen. Vragen die u tijdens een consult bij een plastisch chirurg stelt die betrekking hebben op liposuctie en lipofilling zijn onder andere:

 • Welke gebieden hebben baat bij lipofilling?
 • Welke resultaten mag ik verwachten?
 • Is het mogelijk om voorbeelden te zien van eerdere behandelingen?
 • Van welke plaatsen laat ik het vet verwijderen?
 • Zijn andere procedures beter voor de verwachting die ik heb?

Incisies en littekens lipofilling

Liposuctie, het afzuigen van vet, is onmogelijk zonder incisies en littekens. In lipofilling reviews leest u hoe anderen met de littekens omgaan en hoe een specialist de incisies maakt. Kenmerken van incisies en littekens zijn:

 • De incisies zijn klein, waardoor ook de littekens beperkt zijn. Ervaren specialisten brengen de incisies zoveel mogelijk aan op plaatsen die niet of nauwelijks opvallen.
 • Het uiterlijk en de omvang van littekens hangen af van de ervaren en techniek van de chirurg. Ook uw genetische aanleg speelt hierin mee.
 • Na liposuctie blijven soms vlekken op de huid achter. De ene is een litteken, het andere is een gevolg van hyper- of hypopigmentatie.

Eerste consult cosmetisch arts

Als u na het lezen van reviews besluit de ingreep vorm te geven, maakt u bij een aantal klinieken een afspraak voor een consult. Dit consult stelt u in de gelegenheid om met een arts uw verwachtingen te bespreken. De arts beoordeelt u als kandidaat voor lipofilling en geeft aan wat de ingreep voor u kan doen. Wees open en eerlijk. Neem eventueel foto’s van uzelf op jongere leeftijd mee. Tijdens het consult stelt de arts diverse vragen over onder andere uw gezondheid, medische achtergrond, het gebruik van medicatie en/of supplementen, eerdere cosmetische ingrepen en de resultaten die u verwacht. De chirurg kan ook uw gezondheidstoestand en mogelijke risicofactoren beoordelen. Dikwijls meet een arts de elasticiteit van de huid en beveelt een behandeling aan.

Persoonlijk lipofilling consult

Hebben ervaringen of reviews uw voorkeur voor lipofilling versterkt? Wilt u meer weten over de behandeltechniek die past bij de wensen en verwachtingen die u heeft? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze ervaren artsen passen jaarlijks een groot aantal liposuctie en lipofilling behandelingen toe, waarbij gewerkt wordt met ultramoderne apparatuur. We laten u graag lipofilling voor en na foto’s zien en de arts licht toe wat u van de behandeling en het herstel kunt verwachten. Een afspraak voor een consult maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495 54 78 48, of vul het contactformulier in.

Lipofilling reviews – FAQ

1. Wat zijn de risico’s van lipofilling?

Als de ingreep verkeerd wordt uitgevoerd, bestaat er een verhoogd risico op een vetembolie. Deze ernstige complicatie is een gevolg van het injecteren van vet in een bloedvat. Andere risico’s zijn infecties, nabloedingen en vetnecrose.

2. Heeft lipofilling een blijvend resultaat?

Lipofilling geeft langdurige resultaten. Gewichtsschommelingen zijn van invloed op het resultaat. Het is belangrijk om op gewicht te blijven en niet te veel aan te komen of juist af te vallen.

3. Veroorzaakt lipofilling klontjes of bobbeltjes?

Hoewel de meeste lipofilling behandelingen een natuurlijk resultaat en gevoel geven, is het mogelijk dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet hard of klonterig wordt. Het gebeurt ook dat een deel van het vet de overdracht niet overleeft, waardoor vetnecrose ontstaat. Vetnecrose kan ongemakken en pijn veroorzaken.

4. Hoe wordt een Braziliaanse billift gedaan?

Vet wordt verwijderd op plaatsen zoals uw heupen, dijen, bovenbenen, buik, kuiten en enkels. Het geëxtraheerde vet wordt gereinigd en voorbereid op overdracht in de billen. Een cosmetisch arts injecteert het gezuiverde vet op specifieke punten in uw billen om zowel het volume te vergroten als de contouren te verbeteren.

5. Kan mijn lichaam het overgedragen vet afstoten?

Uw eigen lichaamsvet wordt bij lipofilling gebruikt. Hierdoor zijn de risico’s op allergische reacties en/of afstotingsverschijnselen klein. Een bepaald gedeelte van het geïnjecteerde vet wordt op natuurlijke manier afgebroken.

6. Hoelang duurt het voordat het resultaat er goed uitziet?

U ziet direct na de lipofilling veranderingen in uw contouren. Het duurt tot ongeveer zes maanden, voordat uw definitieve resultaten zichtbaar zijn. De resultaten gaan langdurig mee.

7. Hoe zie ik eruit na lipofilling?

Mensen die de ingreep hebben laten toepassen en hier een review over hebben geschreven, zeggen dat de meeste zwellingen en blauwe plekken op de plaatsen waar het vet is afgezogen na twee tot drie weken fors afnemen. Deze plaatsen zijn met drukkleding bedekt, zodat het voor buitenstaanders nauwelijks opvalt dat u een cosmetische ingreep heeft ondergaan.

8. Wordt lipofilling als pijnlijk ervaren?

Het oogsten van het vet gebeurt met plaatselijke verdovingen, waardoor u niets voelt van de ingreep. Tijdens het injecteren van het vet in de gewenste plaatsen voelt u alleen het aanprikken van de huid, net zoals bij elke andere willekeurige injectie. Lichte napijn en ongemakken na het uitwerken van de verdovingen zijn met paracetamol beheersbaar en van korte duur.

9. Helpt lipofilling bij cellulitis?

Bij bepaalde mensen verbetert lipofilling cellulitis. Voor de beste resultaten zijn er behandelingen die specifiek bedoeld zijn voor het behandelen en voorkomen van cellulitis. Vraag een cosmetisch arts naar de mogelijkheden.

10. Kan lipofilling met vet van een andere donor gebeuren?

Nee, lipofilling of een vetoverdracht gebeurt alleen maar met uw eigen lichaamsvet. Uw lichaam stoot lichaamsvreemd vet af, omdat het niet eigen is. Afstoting heeft langdurige gevolgen en problemen tot gevolg.

11. Is lipofilling de moeite waard?

Als de ingreep op de goede manier wordt gedaan, zijn de resultaten effectief en langdurig. Ervaren cosmetisch artsen bereiken natuurlijke resultaten, waarbij het behandelde gebied zacht en normaal aanvoelt.

Menu