Fillers reviews

Zoekt u naar fillers reviews? Als u erover denkt om een dergelijke behandeling te ondergaan en meer wilt weten, dan is het interessant om fillers reviews te lezen. Deze minimaal invasieve cosmetische procedure is ontworpen om rimpeltjes, fijne lijntjes en andere zichtbare tekenen van (huid)veroudering te verminderen. Fillers kunnen in de verschillende delen van het gezicht geïnjecteerd worden: rond de ogen, de wangen, lippen, mond en kaaklijn.

Fillers reviews.

Fillers reviews.

Inhoud fillers reviews

Uw gezicht bestaat onder andere uit vier belangrijke componenten: botten, huid, spieren en vet. Naarmate u ouder wordt, draagt het volumeverlies in de verschillende componenten bij aan de zichtbare tekenen van veroudering. Fillers helpen uw uiterlijk op te frissen. Als gevolg van de afname van botdichtheid en huidelasticiteit nemen de zichtbare tekenen van zowel lichamelijke als huidveroudering toe. Fillers, een behandeling met injecties, vinden plaats om lijntjes glad te strijken en volume verlies aan te vullen. U krijgt een jeugdige, frisse uitstraling. Ervaringen of filler reviews die u leest laten zien hoe anderen de behandeling en resultaten hebben ervaren.

Samenstelling fillers

Fillers bestaan uit verschillende stoffen waarvan sommige van nature in uw lichaam voorkomen en anderen synthetisch zijn gemaakt. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en speelt een belangrijke rol bij het hydrateren en elastisch houden van de huid. Hyaluron fillers gaan lang mee en de kans op allergische reacties is klein, juist omdat het een lichaamseigen stof is. Veelvoorkomende problemen die met fillers opgelost of verborgen worden, zijn diepe kringen onder ogen, het volume van de lippen, het gladmaken van liplijntjes, het optillen van de jukbeenderen en verjonging van zowel het decolleté als de handen. Een van de belangrijkste voordelen van fillers is dat de behandeling omkeerbaar is. Mocht u niet tevreden zijn met het resultaat, dan is het mogelijk de fillers met een speciale oplossing versneld af te breken.

Andere beschikbare filler samenstellingen

Naast fillers waarvan het hoofdbestanddeel hyaluronzuur is, zijn er andere beschikbare fillers die onder andere gemaakt zijn van lichaamseigen vet, poly-L-melkzuur en calciumhydroxylapatiet. Deze mineraalachtige verbinding wordt al jaren gebruikt in de plastische chirurgie en tandheelkunde. Het heeft dan ook een lange staat van dienst en is veilig te gebruiken. Dit terwijl de resultaten van fillers met poly-L-melkzuur anders zijn en zich geleidelijk ontwikkelen. Toename van volume verdeelt zich over meerdere maanden omdat het lichaam een stimulans krijgt collageen aan te maken.

Voor- en nadelen fillers

Iedere stof die in een filler aanwezig is heeft eigen voor- en nadelen. Daarnaast zijn ook een unieke dichtheid, textuur en levensduur op fillers van toepassing. Bepaalde materialen zijn meer of minder geschikt voor de behandeling van een specifiek gedeelte van uw gezicht en/of het beoogde resultaat. De keuze voor de juiste filler vereist behandeling door een ervaren specialist. Een behandelaar moet kennis hebben van de gezichtsanatomie, bekend zijn met het aanbod beschikbare vulstoffen en de injectietechnieken. Een ervaren professional evalueert deze aandachtspunten grondig om zo de beste resultaten uit een behandeling te halen en een mooi, symmetrisch effect te behalen.

Thuisbehandelaars en onveilige fillers

Een filler behandeling bij een specialist is niet goedkoop. Dit zet mensen er soms toe aan om op zoek te gaan naar een betaalbaar alternatief waardoor ze bij thuisbehandelaars terechtkomen. Deze behandelaars werken niet allemaal met veilige vulstoffen en de hygiëne is ook niet altijd in orde. Datzelfde geldt ook voor vulstoffen die u online koopt. Het gebeurt regelmatig dat deze fillers niet-steriele stoffen bevatten. Bij het injecteren ontstaan allergische reacties, infecties en het plaatselijk afsterven van huidcellen. Een ander risico is een onjuiste injectietechniek, waardoor zwellingen en soms zelfs embolieën ontstaan. Koop fillers nooit online, zeker als u niet zeker bent van de samenstelling. Filler reviews laten zien wat de gevolgen hiervan zijn.

Fillers zijn veilig en effectief

Als reviews een ding duidelijk maken, is dat het vinden van de juiste arts voor het uitvoeren van een fillerbehandeling de sleutel tot succes is. Wees bij een adviesgesprek niet bang om te vragen naar de opleiding, ervaring en bereikte resultaten van een ervaren specialist. Met de juiste voorbereiding en een open communicatie tussen u en uw arts zijn mooie, veilige en langdurige resultaten mogelijk. Afhankelijk van de filler die een arts gebruikt zijn nabehandelingen maanden later nodig. Hoe vaker u fillers laat injecteren, hoe langer de effecten aanhouden.

Pijn en bijwerkingen fillers

Mensen die een filler behandeling ondergaan, ervaren een licht ongemak op het injectiemoment. De pijn is minimaal en wanneer u de huid vooraf met een verdovende crème behandelt, ervaart u nauwelijks pijn. Het is normaal om na de behandeling wat ongemakken te ervaren. Roodheid, blauwe plekken en zwellingen zijn mogelijk. Deze reacties treden over het algemeen onmiddellijk na het geven van de injecties op en zijn licht tot matig van aard. Binnen een paar uur na de injectie nemen de bijwerkingen af. In sommige gevallen duurt het een paar dagen tot alle bijwerkingen zijn verdwenen. Laat de geïnjecteerde gebieden zoveel mogelijk met rust. Oefen geen druk uit op de behandelplaatsen en stel gezichtsmassages uit. De eerste resultaten van fillers zijn snel duidelijk, het duurt nog verschillende weken voordat het optimale resultaat is bereikt. Als u last blijft houden van klachten, neem dan altijd contact op met specialist.

Persoonlijke filler reviews

Een filler behandeling is minimaal invasief en geeft u zonder chirurgische ingreep een opgefrist, jeugdig uiterlijk. Voordat u naar een kliniek of specialist gaat voor fillers, leest u op verschillende plaatsen meningen, ervaringen, behandelresultaten en verhalen over fillers. Hoe interessant deze berichten ook zijn, er gaat niets boven uw eigen gevoel. Een kliniek kan bekend staan om de prachtige, langdurige filler resultaten, maar als u geen vertrouwd gevoel heeft bij een specialist is dat van invloed op het eindresultaat. Bezoek meerdere specialisten en vergelijk deze met elkaar. Uw gevoel kan heel anders zijn dan de ervaring van anderen. Goed om te weten is dat wanneer u met vertrouwen aan een fillerbehandeling begint, u op ontspannen manier naar de behandelafspraak gaat en is een specialist in staat de injecties vlot toe te dienen. De specialisten van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met fillerbehandelingen. Maak een afspraak voor een gratis consult.

Fillers reviews – FAQ

1. Wat moet ik weten, voordat ik een afspraak maak voor een fillerbehandeling?

Plan altijd een consult bij een specialist om vragen te stellen. U bent meer ontspannen als u na een adviesgesprek een weloverwogen keuze voor fillers maakt. Zoek naar een ervaren plastisch arts of huidtherapeut.

2. Welke vragen kan ik stellen tijdens een intakegesprek?

Essentiële vragen die u kunt stellen voor een fillerbehandeling gaan onder andere over de ervaring van de arts. Vraag of u voorbeelden mag zien en wat de behandeling precies inhoudt. U wilt daarnaast weten hoelang de fillers meegaan, wat de verschillen zijn tussen botox en hyaluronzuur fillers en wat de kans op bijwerkingen is.

3. Wat moet of kan ik beter niet doen voor een fillerbehandeling?

Vanaf een paar dagen voor de behandeling vermijdt u producten met retinol, retinoïden, glycolzuur en/of andere anti-aging producten. Vermijd bleken, epileren, harsen en het gebruik van ontharingscrème in het gebied waar u fillers laat injecteren.

4. Wat kan ik verwachten na een fillerbehandeling?

Als u reviews leest, valt het op dat de meeste mensen na een fillerbehandeling lichte zwellingen, blauwe plekjes, roodheid en/of gevoeligheid op de injectieplaatsen ervaren. De meeste bijwerkingen nemen na een paar dagen tot een week af.

5. Hoelang duurt het voordat de filler vastzit?

Artsen en huidtherapeuten geven advies om het behandelde gebied een paar dagen niet te vaak aan te raken en huidmassages te vermijden. U ziet direct resultaat, maar het duurt een aantal weken voordat dit op zijn best is.

6. Kan ik op mijn gezicht slapen na een fillerbehandeling?

Bij het lezen van reviews helpt u bij het ‘herstellen’ van de behandeling. Uit reviews blijkt dat een groot aantal mensen na fillers de eerste nacht een andere slaaphouding probeert aan te nemen en op de rug slaapt. Uw slaaphouding is niet direct van invloed op de fillerbehandeling, toch adviseren artsen een week niet op uw gezicht te slapen.

7. Veranderen fillers mijn glimlach?

Specialisten streven naar een natuurlijk en subtiel resultaat. Fillers hebben vullen rimpeltjes en fijne lijntjes op. U krijgt geen statische gezichtsuitdrukking.

8. Liften fillers mijn gezicht?

Fillers vergroten het natuurlijke volume dat verloren is gegaan. Zo voegen fillers niet alleen contour, volheid en balans aan uw wangen toe, maar strijken ze ook fijne lijntjes en rimpeltjes glad. Het is geen vervangende facelift behandeling. U moet een fillerbehandeling regelmatig laten herhalen om de effecten te behouden.

9. Zijn er ook reviews van fillerbehandelingen in het buitenland?

Het injecteren van fillers is een kortdurende behandeling, waarvoor het vaak niet de moeite is om naar een buitenlandse kliniek te gaan. Online zijn er even goed reviews van buitenlandse fillerbehandelingen te vinden. De techniek wordt wereldwijd aangeboden en toegepast.

10. Zijn fillers de moeite waard?

Fillers helpen bij het verjongen van de huid en het verbeteren van het afgenomen volume in het gezicht. Ook verminderen ze fillers en fijne lijntjes vervagen. Uw gezicht heeft een verbeterde contour en ziet er fris en jeugdig uit. Resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend. Herhalingen zijn nodig.

Menu