Borstvergroting met protheses

Voor veel vrouwen is het zelfvertrouwen, de positiviteit en de levenslust nauw verbonden met een optimaal, harmonieus geproportioneerd figuur. Veel vrouwen die eerder ontevreden waren over hun borsten en daardoor minder zelfvertrouwen hadden, konden hun levenshouding aanzienlijk verbeteren door borstvergroting (of borstverkleining).

De redenen voor borstoperaties zijn puur persoonlijk en de beslissing om borstvergroting te hebben is een grote stap, die u in detail met uw arts moet bespreken. Borstvergroting is afgestemd op uw persoonlijke behoeften, verwachtingen en wensen.

Als onderdeel van een niet-bindend eerste consult geven we u graag uitgebreide informatie over de processen bij borstoperaties.

U hebt gelijk om bepaalde verwachtingen te hebben voor deze operatie en wilt niet teleurgesteld worden. Het resultaat van een borstvergroting moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien en bij uw lichaam passen – dit is natuurlijk bijzonder belangrijk voor ons.

Goed om te weten: we gebruiken alleen de implantaten van de bekende Amerikaanse fabrikant Mentor, die met meer dan 35 jaar ervaring de langste ervaring heeft met de productie van borstimplantaten.

Maak vandaag nog een afspraak vooreen gratis en vrijblijvend consult.

INFORMATIE

IN HET KORT

Kosten

Vanaf € 2.995

Ik ben Drs. P. Duijsters, cosmetisch arts.

“KAN IK IETS VOOR U BETEKENEN?”

  Naam*

  E-MAIL*

  Telefoonnummer*

  BERICHT*

   

   

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  ONZE BIJDRAGE AAN UW SCHOONHEID

  op maat en natuurlijk

  acuramedischcentrum behandelingen Laserontharing

  LASERONTHARING

  Acura Medisch Centrum Weert

  OOGLIDCORRECTIE

  Acura Medisch Centrum Weert

  BORSTVERGROTING

  Acura Medisch Centrum Weert

  LIPOSCULPTUUR

  acuramedischcentrum behandelingen facelift

  Injectables

  Menu