(Acne)Littekens

Acne is een vervelende huidaandoening, die zelfs kan zorgen dat de kwaliteit van leven omlaag gaat. Wij raden u dan ook aan om acne vroegtijdig te laten behandelen om acnelittekens te voorkomen. Als acnelittekens toch zijn ontstaan, bieden wij behandelingen die ervoor zorgen dat de huid egaler wordt en dat de littekens minder zichtbaar worden.

Botuline Toxine

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen goed met botuline toxine worden behandeld.

Borstvergroting

Een borstvergroting is een van de meest voorkomende ingrepen. Kiest u voor een borstvergroting bij Acura? Dan kiest u voor kwalitatieve borstimplantaten en een uitstekende voor- en nazorg. Onze artsen geven u uw zelfvertrouwen terug.

Borstvergroting met eigen vet

Welke vrouw droomt er niet van stevige, mooie en volle borsten, maar dan zonder littekens en implantaten? Dankzij de borstvergroting met eigen vet, ook wel lipofilling van de borsten genoemd, is dit tegenwoordig mogelijk. Het is mogelijk om de borsten 1 cupmaat groter te maken. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat er geen littekens achterblijven.

Bullhorn lip lift

Bullhorn lip lift – een kleine procedure met groot effect. Naarmate we ouder worden, neemt de afstand tussen de neus en bovenlip toe. Naast niet-chirurgische methoden om uw gezicht te liften en de huid te verjongen, is er een andere behandeltechniek die uw mond en lippen een frisse, jeugdige uitstraling geeft: de bullhorn lip lift.

Chemische peelings

Chemische peelings kunnen voor verschillende huidproblemen worden ingezet. Voorbeelden zijn huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment. Een chemische peeling kan bijdragen aan het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van huidoneffenheden. Bij Acura Medisch Centrum werken we met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic.

Couperose verwijderen

Stoort u zich aan opvallende vaatjes in bijvoorbeeld uw gezicht of op uw benen? Met behulp van onze Nd:YAG laser kunnen deze bloedvaatjes behandeld worden en kunnen we couperose verwijderen, zonder dat de omringende huid beschadigd wordt.

Facelift

Een facelift is een zeer doeltreffend methode tegen huidveroudering. Door uw huidoverschot weg te halen en het verzakte vetweefsel omhoog te brengen (te liften), ziet u er aanzienlijk jeugdiger en frisser uit. Zonder dat daarbij opvalt dat u een operatie heeft ondergaan.

Fillers

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen. Bij Acura werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers. Omdat een gezicht in de loop der jaren verandert, is het effect van permanente fillers niet te voorspellen.

Fractional laser

Bent u op zoek naar een laserbehandeling voor het verminderen van rimpels, acne-littekens, pigmentvlekken of zwangerschapsmasker? Onze CO2 fractional laser is de meest effectieve en best gecontroleerde manier om uw huid in alle opzichten te verbeteren: ze is gladder, soepeler en heeft meer volume.

Haaruitval preventie

Heeft u bij uw vader, moeder of andere familie gezien dat het haar plotseling in rap tempo dunner is geworden en wilt u dit voorkomen? Dan kunt u kiezen voor het haaruitval preventie plan van Acura Medisch Centrum. In dit artikel wordt uitgelegd wat u er van kunt verwachten als u kiest voor de preventie van haaruitval bij onze haarkliniek.

Huidverjonging

Als u op zoek bent naar huidverjongende behandelingen bent u bij Acura aan het juiste adres. Wij kijken namelijk naar het totaalbeeld en niet enkel alleen naar één gebied. Dit zorgt ervoor dat de huid in zijn totaliteit egaler, jonger én gezonder zal ogen. Onze behandelingen zijn veilig en effectief en voor elke wens hebben wij een geschikte behandeling.

Huidverslapping

De huid begint te verouderen vanaf het 25ste levensjaar. Naast de bekende rimpels kunnen er pigmentvlekken ontstaan en wordt de huid slapper. De rijpe huid is zichtbaar aan het verouderen waardoor huidverjonging gewenst is. Dit proces kunnen we helaas niet geheel stoppen, maar zéker vertragen.

Huidverzorging

Bij Acura Medisch Centrum werken we met de huidverzorgingsproducten van Environ®, ontwikkeld door cosmetoloog en plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Deze producten bevatten een hoge dosis vitaminen en anti-oxidanten.

Laser ontharing

Besteedt u teveel tijd en geld aan het scheren, waxen, harsen of epileren van uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door middel van laser is dé oplossing om elke dag verzorgd voor de dag te komen.

Lipoedeem Behandeling

Wanneer er wordt gesproken van lipoedeem, betekent dit letterlijk dat er sprake is van een vet- en vochtophoping. Het betreft vaak een pijnlijke en vervelende ziekte. Helaas zijn er tot op de dag van vandaag nog geen medicijnen om dit te verhelpen. Een lipoedeem liposuctie behandeling kan vaak uitkomst bieden.

Lipofilling

Lipofilling is het opvullen van een weefseltekort met uw lichaamseigen vet. Door veroudering van uw gezicht, kan op sommige plaatsen vet verdwijnen. Hierdoor krijgt u een ingevallen gezicht of diepe rimpels. Ook kan op uw lichaam een lokale deuk ontstaan in het onderhuidse weefsel, bijvoorbeeld door een vroeger letsel of eerdere operaties.

Liposculptuur

Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie en dé oplossing voor storende, plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld buik of benen. Als diëten en sporten niet helpt, dan is liposculptuur de oplossing met een blijvend resultaat.

Lipvergroting

Wie wil er geen mooie volle lippen? Bij Acura geven wij weer volume aan lippen die van nature dun zijn en aan lippen die door de leeftijd dunner geworden zijn. Ook behalen wij mooie resultaten met het accentueren van de liprand.

Mesotherapie Haar

Er bestaan verschillende effectieve behandelingen tegen haarverlies. Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd.

Mesotherapie Huid

Is uw huid droog of vaal en begint het volume te verliezen of worden er fijne lijntjes zichtbaar? Dan is de Skinbooster behandeling mogelijk interessant voor u. Skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het huidvolume, verzachten rimpels en voeden daarnaast de huid.

OOGLIDCORRECTIE

Een ooglidcorrectie aan het bovenste ooglid is een relatief kleine ingreep, waarbij we uw overhangende oogleden corrigeren. Uw klachten of uw vermoeide blik verdwijnen hierdoor snel.

OVERMATIG ZWETEN

Overmatig transpireren (hyperhidrosis) kan het dagelijks leven zo sterk beïnvloeden dat het leidt tot sociale onzekerheid en eventueel problemen op het werk. Acura Medisch Centrum biedt twee oplossingen voor overmatig zweten.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken komen vaak voor op huid die veel is blootgesteld aan de zon. Bij het ouder worden kunnen ook ouderdomsvlekken ontstaan. Deze vlekken verschijnen meestal op de handen, het gezicht en het decolleté. Pigmentvlekken kunnen veilig en effectief behandeld worden door middel van onze KTP laser en fractionele CO2 laser in combinatie met de juiste skincare producten.

SCHAAMLIPCORRECTIE

Over een schaamlipcorrectie wordt maar weinig gesproken. Toch storen steeds meer vrouwen zich aan de vorm of de grootte van één of beide binnenste schaamlippen.

Tepelcorrectie

Een tepelcorrectie is een cosmetische ingreep die bij Acura Medisch Centrum regelmatig uitgevoerd wordt. Als u kiest voor ons, kiest u altijd voor ervaring en kwaliteit. Het is belangrijk om goed over de behandeling na te denken en hier van tevoren uitgebreid onderzoek naar te doen.

THREADLIFT

Stoort u zich aan de rimpels in uw gezicht, maar vindt u een facelift een te ingrijpende behandeling? Kies dan voor onze veilige anti-aging techniek: de threadlift. Dit geeft een subtiele verfrissing van uw gezicht.

Ultherapie

Bent u op zoek naar een niet-invasieve (= niet-operatieve) behandeling om uw huid te liften? De Ultraskin is een alternatief voor een chirurgische facelift en verstrakkingsoperatie. De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften.

VAGINALE LAXITEIT

Vaginale laxiteit (slapte) is de meest voorkomende klacht na een bevalling. Maar ook door ouder worden, verliezen de collageenvezels in de vagina hun veerkracht. 1 op de 2 vrouwen in de leeftijd van 25-55 jaar maakt zich zorgen over het verminderde gevoel en genotsbeleving tijdens seks.

Menu